kunstgras kopen maximaal

Vanaf zaterdag 13 mei a.s.
is onze showtuin geopend!

Geniet van maar liefst 10 % openingskorting op al het kunstgras in de showtuin in Lisse.

Contact

Heb je vragen, wensen of suggesties?

Wil je onze inmeetservice aanvragen of heb je gewoon een andere vraag of advies nodig? Neem dan bij voorkeur contact op via het contactformulier op deze pagina, maar je kunt ook mailen of bellen.

E-mailadres: info@kunstgrasmaximaal.nl
Als je ons een mailtje stuurt, proberen we deze altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. We zorgen er altijd voor dat je uiterlijk binnen 2 werkdagen een passend antwoord krijgt.

Telefoon: 085-0606694
Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar.

Contactgegevens

Postadres en Showtuin
Heereweg 348 2161CC Lisse

KvK: 81704674
BTW:NL003598876B41

  Scroll naar boven

  Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Instrooizand heeft namelijk een ronde niet scherpe kleine korrel, waardoor de vezels niet beschadigingen bij gebruik.

  Wij adviseren gemiddeld 1 zak van 25kg per 10 m2. Het zand zakt weg tot op de bodem en dit zie je dus niet weer terug. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

  DRUKVERDEELDOEK wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Hierdoor zullen er minder snel kuilen of putten in het gras ontstaan door bijvoorbeeld poten van tuinstoelen of bij intensief gebruik. Het houdt tevens onkruid tegen en heeft een preventieve werking tegen ongedierte.

   

  In sommige gevallen wordt er wel eens geadviseerd het goedkopere geotextiel te gebruiken onder kunstgras. Wij adviseren echter drukverdeeldoek. Waar geotextiel met name onkruid weert zorgt drukverdeeldoek daadwerkelijk voor een stabielere ondergrond.

  We adviseren om 3 kunstgraspennen per m2 gebruiken om te zorgen dat het goed vast zit.