Kunstgras kopen voor verschillende doeleinden

Wil je graag genieten van een groen gazon en ben je daarom op zoek naar kunstgras? Kunstgras Maximaal heeft een veelzijdig assortiment met verschillende soorten kunstgras. Je kunt kunstgras kopen in verschillende prijsklassen op basis van de echtheidsfactor, de zachtheidsfactor, het beoogde gebruik en de kind- en diervriendelijkheid. Daarbij heb je kunstgras voor verschillende toepassingen: kunstgras voor in de tuinkunstgras voor op het balkon en kunstgras voor op het dakterras. Voel je vrij om rond te kijken en kunstgras te bestellen bij Kunstgras Maximaal.

Waarom kunstgras laten leggen?

De laatste jaren is de kwaliteit van kunstgras enorm verbeterd. Kunstgras is bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Daarnaast profiteer je het hele jaar door van een mooi, groen gazon, zonder alle lasten. Je hoeft niet meer gras te maaien, je hoeft niet meer te sproeien en je hoeft het gras ook niet te bemesten. Kortom, je profiteert alleen maar van voordelen door kunstgras te laten leggen in de tuin, op het balkon of op het dakterras. Daarnaast kun je nu ook profiteren van onze kunstgras aanbiedingen.

Kunstgras stalen aanvragen?

Met zo’n uitgebreid aanbod kunnen we begrijpen dat je liever eerst losse stalen of een stalenpakket aan wilt vragen, zodat je kunt zien hoe het kunstgras er in het echt uitziet. Bij Kunstgras Maximaal kun je 5 gratis losse XL stalen aanvragen. Op die manier kun je verschillende soorten kunstgras met elkaar vergelijken. Is het nog steeds moeilijk om een keuze te maken op basis van de stalen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Filter