Verzenden en retourneren

Verzenden & retourneren 

Levertijden

In principe hebben wij alles op voorraad tenzij anders aangegeven bij het product.
Op al onze producten hebben wij een snelle levertijd. voor de uitlevering wordt u 1 of 2 werkdagen van te voren geïnformeerd door onze planning.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 6,25 voor bestellingen onder de € 75,-. Voor bestellingen van meer dan € 75,- betaalt u geen verzendkosten*
 
*Kunstgras
Kunstgras is hierop een uitzondering. Hiervoor bedragen de verzendkosten € 50,-. Bestelt u voor meer dan € 500,- aan kunstgras, dan komen de verzendkosten te vervallen.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nog 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Je betaalt alleen de kosten die gemoeid zijn met het retour van het product naar de webwinkel. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, dan moet je het product met alle geleverde toebehoren en – als dit redelijkerwijs mogelijk is – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kunstgrasmaximaal.nl. Wij storten dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug. Dit doen we als het product in goede orde retour is ontvangen. Bekijk anders ons modelformulier voor herroeping.

Let op:
Sommige producten die je via onze webwinkel koopt, maken we op maat, op basis van de specificaties die je op onze website hebt ingevoerd. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is dan na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Geen probleem, als het tenminste geen maatwerk betreft. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kunstgrasmaximaal.nl. Je betaalt wel zelf de kosten voor het terugzenden van het product. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven
Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.