kunstgras kopen maximaal

Geniet tot 30 april van 10% extra voorjaarskorting op al ons kunstgras (m.u.v. restpartijen).
Gebruik de code voorjaar10 bij het afrekenen.

zelf kunstgras aanleg aanleggen eenvoudig stappenplan

Zullen wij jouw kunstgras aanleggen?

Kunstgras Maximaal levert kunstgras door heel Nederland en Belgie. Je kunt bij ons ook alle accessoires bestellen die daarvoor nodig zijn. Woon je in de Bollenstreek of directe omgeving?* Dan kunnen wij je helpen bij het aanleggen. Kunstgras Maximaal is een bedrijfsonderdeel van Hovenier Lisse. De medewerkers van dit hoveniersbedrijf zijn ervaren kunstgrasleggers. Ze kunnen dit combineren met andere aanpassingen in je tuin. Wil je zelf een deel van het werk uitvoeren? Ook prima. In overleg kunnen we bespreken wat je eventueel zelf kan doen om kosten te besparen. Als we alle informatie hebben maken we een duidelijke offerte, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Voor (aan)vragen mail naar info@kunstgrasmaximaal.nl of klik op de WhatsApp banner onderaan de website! Je kunt ook ons contactformulier hier invullen.

CONTACTINFORMATIE

Postadres
Heereweg 348 2161CC Lisse
0850606694
info@kunstgrasmaximaal.nl

KvK: 81704674
BTW: NL003598876B41

SHOWTUIN

Kom ons kunstgras zien en voelen in onze showtuin.

De showtuin is naast de Heppie-Store op het parkeerterrein van de nieuwe Intratuin in Lisse aan de Heereweg 348.  

Scroll naar boven

toegevoegd aan winkelmand

Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Instrooizand heeft namelijk een ronde niet scherpe kleine korrel, waardoor de vezels niet beschadigingen bij gebruik.

Wij adviseren gemiddeld 1 zak van 25kg per 10 m2. Het zand zakt weg tot op de bodem en dit zie je dus niet weer terug. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

DRUKVERDEELDOEK wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Hierdoor zullen er minder snel kuilen of putten in het gras ontstaan door bijvoorbeeld poten van tuinstoelen of bij intensief gebruik. Het houdt tevens onkruid tegen en heeft een preventieve werking tegen ongedierte.

 

In sommige gevallen wordt er wel eens geadviseerd het goedkopere geotextiel te gebruiken onder kunstgras. Wij adviseren echter drukverdeeldoek. Waar geotextiel met name onkruid weert zorgt drukverdeeldoek daadwerkelijk voor een stabielere ondergrond.

We adviseren om 3 kunstgraspennen per m2 gebruiken om te zorgen dat het goed vast zit.