kunstgras kopen maximaal
Wegens vakantie zijn we minder goed bereikbaar! Vragen kunnen het beste per e-mail gesteld worden.
Online orders worden gewoon verwerkt.

T/m 12 augustus geven we 10% extra korting op als ons kunstgras (muv restpartijen).
Gebruik de code vakantie10 bij het afrekenen.

Wie zijn wij

Hovenier met kennis van kunstgras

Kunstgras Maximaal is een bedrijfsonderdeel van Hovenier Lisse en Maximaal Tuinplezier. Een hovenier die kennis heeft van kunstgras. De ervaren medewerkers van dit bedrijf weten ook hoe ze kunstgras professioneel aan moeten leggen.

 

In 2007 startte Martijn Heemskerk met zijn hoveniersbedrijf. In zijn eentje. Inmiddels bloeien de tuinen die hij heeft aangelegd, maar bloeit ook zijn bedrijf.

 

Martijn vindt het heerlijk om buiten te werken. De ene dag legt hij kunstgras in een tuin, de volgende dag bestraat hij een sierlijk tuinterras, de derde dag plant hij jonge aanwas in een bloemenperk. In zijn ontwerpen komen zijn vakkennis, creativiteit én de wensen van de klant samen tot een bloeiend geheel. ‘Een mooi moment vind ik altijd als we de tuin gaan aankleden met bloemen en planten’, vertelt Martijn. ‘Uit een kaal stuk grond zie je dan het ontwerp ineens tot leven komen. Dan denk ik: wat heb ik toch een mooi vak.’

 

Grote kans dat Martijn drie maanden na het aanleggen van je tuin weer tussen je bloemenperken staat. Dan loopt hij alles nog even na. Gewoon, als service. Maar ook omdat hij nieuwsgierig is. Hij wil met eigen ogen zien of de jonge plantjes goed zijn opgekomen. Of de natuur doet wat hij in zijn hoofd had. Martijn verzorgt jouw tuin of het zijn eigen tuin is.

kunstgras kopen webwinkel

TEVREDEN KLANTEN

Klus Samoza Vierhouten review
Klus Nieuw vennep 7
WhatsApp Image 2021-03-28 at 19.55.26
Er is vakwerk geleverd zowel als in de communicatie en het leggen van kunstgras. Op kort termijn een goede afspraak kunnen maken met Martijn en Petra om het passend te maken ontzettend bedankt en graag tot bij mijn volgende offerte 👍
Kevin
betrouwbaar, goede service, goede kwaliteit. Aanbeveling voor mooi gelegd kunstgras.
Amanda
Super! geweldige service, ze namen echt de tijd voor mijn vragen. Ik heb ontzettend mooi kunstgras besteld, ik ben heel blij.
Peter
betaalmethodes Kunstgras Maximaal

CONTACTINFORMATIE

Postadres
Heereweg 348 2161CC Lisse
0850606694
info@kunstgrasmaximaal.nl

KvK: 81704674
BTW: NL003598876B41

SHOWTUIN

Kom ons kunstgras zien en voelen in onze showtuin.

De showtuin is naast de Heppie-Store op het parkeerterrein van de nieuwe Intratuin in Lisse aan de Heereweg 348.  

Scroll naar boven

toegevoegd aan winkelmand

Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Instrooizand heeft namelijk een ronde niet scherpe kleine korrel, waardoor de vezels niet beschadigingen bij gebruik.

Wij adviseren gemiddeld 1 zak van 25kg per 10 m2. Het zand zakt weg tot op de bodem en dit zie je dus niet weer terug. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

DRUKVERDEELDOEK wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Hierdoor zullen er minder snel kuilen of putten in het gras ontstaan door bijvoorbeeld poten van tuinstoelen of bij intensief gebruik. Het houdt tevens onkruid tegen en heeft een preventieve werking tegen ongedierte.

 

In sommige gevallen wordt er wel eens geadviseerd het goedkopere geotextiel te gebruiken onder kunstgras. Wij adviseren echter drukverdeeldoek. Waar geotextiel met name onkruid weert zorgt drukverdeeldoek daadwerkelijk voor een stabielere ondergrond.

We adviseren om 3 kunstgraspennen per m2 gebruiken om te zorgen dat het goed vast zit.