Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Hovenier met kennis van kunstgras

Kunstgras Maximaal is een bedrijfsonderdeel van Hovenier Lisse en Maximaal Tuinplezier. Een hovenier die kennis heeft van kunstgras. De ervaren medewerkers van dit bedrijf weten ook hoe ze kunstgras professioneel aan moeten leggen.

In 2007 startte Martijn Heemskerk met zijn hoveniersbedrijf. In zijn eentje. Inmiddels bloeien de tuinen die hij heeft aangelegd, maar bloeit ook zijn bedrijf.

Martijn vindt het heerlijk om buiten te werken. De ene dag legt hij kunstgras in een tuin, de volgende dag bestraat hij een sierlijk tuinterras, de derde dag plant hij jonge aanwas in een bloemenperk. In zijn ontwerpen komen zijn vakkennis, creativiteit én de wensen van de klant samen tot een bloeiend geheel.
‘Een mooi moment vind ik altijd als we de tuin gaan aankleden met bloemen en planten’, vertelt Martijn. ‘Uit een kaal stuk grond zie je dan het ontwerp ineens tot leven komen. Dan denk ik: wat heb ik toch een mooi vak.’

Grote kans dat Martijn drie maanden na het aanleggen van je tuin weer tussen je bloemenperken staat. Dan loopt hij alles nog even na. Gewoon, als service. Maar ook omdat hij nieuwsgierig is. Hij wil met eigen ogen zien of de jonge plantjes goed zijn opgekomen. Of de natuur doet wat hij in zijn hoofd had. Martijn verzorgt jouw tuin of het zijn eigen tuin is.

kunstgras kopen webwinkel

TEVREDEN KLANTEN

Klus Samoza Vierhouten review
Klus Nieuw vennep 7
WhatsApp Image 2021-03-28 at 19.55.26
Er is vakwerk geleverd zowel als in de communicatie en het leggen van kunstgras. Op kort termijn een goede afspraak kunnen maken met Martijn en Petra om het passend te maken ontzettend bedankt en graag tot bij mijn volgende offerte 👍
Kevin
betrouwbaar, goede service, goede kwaliteit. Aanbeveling voor mooi gelegd kunstgras.
Amanda
Super! geweldige service, ze namen echt de tijd voor mijn vragen. Ik heb ontzettend mooi kunstgras besteld, ik ben heel blij.
Peter

KLANTENSERVICE

Wij staan voor je klaar

Als je ons een mailtje stuurt, proberen we deze altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.
We zorgen er altijd voor dat je uiterlijk binnen 2 werkdagen een passend antwoord krijgt.

Liever telefonisch contact?
Bel ons op 085-0606694

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar.

VEILIG BETALEN

Betaal veilig en snel

Je kunt bij ons betalen via iDeal,
PayPal, Bancontact of via directe bankoverschrijving.

betaalmethodes Kunstgras Maximaal

Retourbeleid

Binnen 14 dagen

Niet tevreden met je bestelling?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nog 14 dagen de tijd om je product retour te sturen.

Bekijk de de voorwaarden in ons retourbeleid