kunstgras kopen maximaal

Geniet tot 30 april van 10% extra voorjaarskorting op al ons kunstgras (m.u.v. restpartijen).
Gebruik de code voorjaar10 bij het afrekenen.

Kunstgras voor op het balkon of terras

Zachtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Echtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Poolhoogte:
30 mm

Oorspronkelijke prijs was: €21,50.Huidige prijs is: €19,95. per m2

Zachtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Echtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Poolhoogte:
28 mm

Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €20,95. per m2

Zachtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Echtheid:
Poolhoogte:
55 mm

Oorspronkelijke prijs was: €45,95.Huidige prijs is: €42,95. per m2

Zachtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Echtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Poolhoogte:
33 mm

Oorspronkelijke prijs was: €25,95.Huidige prijs is: €22,95. per m2

Zachtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Echtheid:
Zachtheid echtheid kunstgras
Poolhoogte:
20 mm

Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €17,95. per m2

Kunstgras geschikt voor het balkon en terras

Een prachtig gazon waardoor je volop kunt genieten van het buitenleven, een zacht stuk gras waar de kinderen zorgeloos op kunnen spelen en weinig tot geen onderhoud aan jouw eigen groene veld. Het kan allemaal met kunstgras wat is geschikt voor balkon en terras. Bij Kunstgras Maximaal vind je een uitgebreid assortiment met verschillende soorten kunstgras, zodat je precies zult vinden waar je naar op zoek bent. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem contact op met Kunstgras Maximaal of vraag gratis een stalenpakket van kunstgras voor het balkon aan.

Waarom kunstgras op het balkon?

Stel je voor dat je je dag kunt beginnen met een kopje koffie in het voorjaarszonnetje, dat je kunt genieten van het zachte gras onder je voeten zonder dat je last krijgt van hooikoorts of gemaaid gras dat je je huis inloopt. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met kunstgras op je balkon is dit allemaal mogelijk. Kunstgras kan zorgen voor enorm veel voordelen. Je balkon ziet er altijd verzorgd uit, je hebt er weinig onderhoud aan en je hebt geen last van insecten, viezigheid of kale plekken in het gras.

Hoe kies je kunstgras voor je balkon uit?

Ben je geïnteresseerd in kunstgras, maar heb je geen idee welk soort kunstgras je moet kiezen? Dat is begrijpelijk, want het aanbod van kunstgras voor op je balkon of terras is bij Kunstgras Maximaal heel uitgebreid. Aan de hand van een aantal factoren kun jij bepalen welk gras het beste bij jou past. Bij deze factoren kun je denken aan de echtheidsfactor, het beoogde gebruik, de zachtheidsfactor en kind- of diervriendelijkheid. Bij ons aanbod vermelden we specifieke eigenschappen, zodat je zelf je afweging kunt maken.

Kunstgras voor ieder budget

Het kunstgras uit het aanbod van Kunstgras Maximaal is zorgvuldig geselecteerd volgens hoge Nederlandse standaarden. Hierdoor weet je zeker dat je topkwaliteit ontvangt. Dat wil niet zeggen dat het kunstgras voor het balkon een hoog prijskaartje heeft. Voor ieder budget is er prachtig kunstgras te koop. Helemaal wanneer je onze kunstgras aanbiedingen of restanten in de gaten houdt.

Kunstgras voor in je balkon of terras kopen? Bestel het bij Kunstgras Maximaal!
Wil je graag kunstgras bestellen voor in je balkon of terras? Bestel het eenvoudig in de webshop van Kunstgras Maximaal en vergeet de nodige accessoires niet mee te bestellen. Ontvang je liever wat meer informatie? Neem dan contact op of vraag het gratis stalenpakket aan. Zo kun je het kunstgras zien, voelen en beoordelen. Op die manier kun je zonder twijfel de juiste bestelling voor kunstgras plaatsen in onze webshop.

CONTACTINFORMATIE

Postadres
Heereweg 348 2161CC Lisse
0850606694
info@kunstgrasmaximaal.nl

KvK: 81704674
BTW: NL003598876B41

SHOWTUIN

Kom ons kunstgras zien en voelen in onze showtuin.

De showtuin is naast de Heppie-Store op het parkeerterrein van de nieuwe Intratuin in Lisse aan de Heereweg 348.  

Scroll naar boven

toegevoegd aan winkelmand

Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Instrooizand heeft namelijk een ronde niet scherpe kleine korrel, waardoor de vezels niet beschadigingen bij gebruik.

Wij adviseren gemiddeld 1 zak van 25kg per 10 m2. Het zand zakt weg tot op de bodem en dit zie je dus niet weer terug. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

DRUKVERDEELDOEK wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Hierdoor zullen er minder snel kuilen of putten in het gras ontstaan door bijvoorbeeld poten van tuinstoelen of bij intensief gebruik. Het houdt tevens onkruid tegen en heeft een preventieve werking tegen ongedierte.

 

In sommige gevallen wordt er wel eens geadviseerd het goedkopere geotextiel te gebruiken onder kunstgras. Wij adviseren echter drukverdeeldoek. Waar geotextiel met name onkruid weert zorgt drukverdeeldoek daadwerkelijk voor een stabielere ondergrond.

We adviseren om 3 kunstgraspennen per m2 gebruiken om te zorgen dat het goed vast zit.