kunstgras kopen maximaal

Geniet tot 30 april van 10% extra voorjaarskorting op al ons kunstgras (m.u.v. restpartijen).
Gebruik de code voorjaar10 bij het afrekenen.

Ben jij op zoek naar een mooi stuk kunstgras voor in je tuin of op je balkon, maar wil je hier niet teveel geld aan besteden? In dat geval is een kunstgras coupon precies wat je zoekt. Dat is goedkoop kunstgras van hoge kwaliteit. Kunstgras Maximaal beschikt over een ruime voorraad van kunstgras restanten en restpartijen (dit zijn géén tweedehands producten) tegen een zeer scherpe prijs.

Wat is een kunstgras coupon?

Wil je graag kunstgras in de tuin hebben, maar vind je het ‘gewone’ kunstgras te duur? Dan is het een goed idee om een kunstgras coupon te bestellen! Een kunstgras coupon is goedkoop kunstgras, maar wel met een hoge kwaliteit. Een kunstgras coupon is een stuk kunstgras dat over is, maar prima op een wat kleinere plaats gelegd kan worden. Hierdoor kun je goedkoop goed kunstgras kopen. Kunstgras coupons zijn géén tweedehands producten.

Voordelen van kunstgras

Het hebben van een kunstgras coupon brengt veel voordelen met zich mee. Door middel van kunstgras coupons in de tuin is je tuin het hele jaar door mooi. Zeg maar gedag tegen het maaien, knippen, bemesten en sproeien van je grasveld. Je hebt namelijk geen onderhoud aan een grasveld gemaakt van kunstgras coupons! Je hoeft daarnaast ook niet bang te zijn dat het grasveld zal verkleuren of dat er onkruid in je grasveld komt. De kunstgras coupons zijn namelijk UV bestendig en het onkruid krijgt geen kans om naar boven te komen.

Kunstgras en kinderen

Kunstgras en kinderen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is voor kinderen namelijk een veilige manier om buiten te spelen als zij op een kunstgras coupon spelen. Kunstgras is erg geschikt om onder een speeltoestel te leggen. Een kunstgras coupon voelt daarnaast erg zacht aan en het schuurt niet. Dit maakt een kunstgras coupon de ideale ondergrond voor een speelplaats.

Bestel nu!

Ben je fan geworden van de kunstgras coupons? Bestel ze dan nu via de webshop! Je shopt kunstgras coupons voor een scherpe prijs én je hebt de hoogste kwaliteit in je tuin liggen. Idealer kan niet!

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

CONTACTINFORMATIE

Postadres
Heereweg 348 2161CC Lisse
0850606694
info@kunstgrasmaximaal.nl

KvK: 81704674
BTW: NL003598876B41

SHOWTUIN

Kom ons kunstgras zien en voelen in onze showtuin.

De showtuin is naast de Heppie-Store op het parkeerterrein van de nieuwe Intratuin in Lisse aan de Heereweg 348.  

Scroll naar boven

toegevoegd aan winkelmand

Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Instrooizand heeft namelijk een ronde niet scherpe kleine korrel, waardoor de vezels niet beschadigingen bij gebruik.

Wij adviseren gemiddeld 1 zak van 25kg per 10 m2. Het zand zakt weg tot op de bodem en dit zie je dus niet weer terug. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

DRUKVERDEELDOEK wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Hierdoor zullen er minder snel kuilen of putten in het gras ontstaan door bijvoorbeeld poten van tuinstoelen of bij intensief gebruik. Het houdt tevens onkruid tegen en heeft een preventieve werking tegen ongedierte.

 

In sommige gevallen wordt er wel eens geadviseerd het goedkopere geotextiel te gebruiken onder kunstgras. Wij adviseren echter drukverdeeldoek. Waar geotextiel met name onkruid weert zorgt drukverdeeldoek daadwerkelijk voor een stabielere ondergrond.

We adviseren om 3 kunstgraspennen per m2 gebruiken om te zorgen dat het goed vast zit.