kunstgras kopen maximaal
Wegens vakantie zijn we minder goed bereikbaar! Vragen kunnen het beste per e-mail gesteld worden.
Online orders worden gewoon verwerkt.

T/m 12 augustus geven we 10% extra korting op als ons kunstgras (muv restpartijen).
Gebruik de code vakantie10 bij het afrekenen.

Onze Showtuin in Lisse
Onze showtuin is ten alle tijden toegankelijk als de Intratuin open is.

Op zaterdag zijn wij aanwezig van 9:30 tot 16:00 voor advies. Liever een andere dag? Maak dan een afspraak.

Kunstgras bekijken en voelen in onze nieuwe showtuin

Kunstgras heb je in vele soorten en allerlei maten: het een is sterk en geschikt als ondergrond voor een kinderspeeltoestel, het ander is zacht en bijna niet van echt gras te onderscheiden omdat elke grasspriet net even anders is van kleur en lengte. Wil je het gras zien en voelen? Wil je meer informatie? Bezoek dan onze nieuwe showtuin, naast de Intratuin in Lisse, aan de Heereweg 348.

Het is net als met het uitkiezen van behang: met een stalenboek kom je een heel eind, maar hoe ziet dat behang eruit op een hele wand? Bij Kunstgras Maximaal kun je gratis maximaal 5 stalen bestellen. Daarmee kun je thuis een goede keus maken. Toch kan de vraag blijven bestaan: hoe ziet dit kunstgras eruit in mijn tuin of dakterras. Ziet het kunstgras op een grotere oppervlakte er nog steeds uit als écht gras? Voelt het nog steeds goed als ik eroverheen loop?

De Showtuin

Persoonlijk advies

Op 13 mei 2023 hebben we onze showtuin bij de Intratuin in Lisse geopend. Je vindt hier ons hele assortiment aan kunstgras: van kunstgras Lisse tot kunstgras Rijnsburg, van goed en goedkoop tot de ‘Porsche onder de kunstgrassen’.

Je kunt onze showtuin bezoeken als de Intratuin in Lisse open is. Elke dag dus. Bij elk kunstgras staat een bord met de naam van het kunstgras en informatie. Op elk bord staat ook een QR-code. Deze QR-code brengt jou direct bij het kunstgrasproduct op de website van Kunstgras Maximaal. Daar vind je alle informatie en kun je het kunstgras van je keuze online bestellen.

Onze showtuin is ten alle tijden toegankelijk als de Intratuin open is.

Wil je persoonlijke uitleg of advies? Ook dat kan. 

Wij zijn aanwezig op zaterdagen van 9:30 tot 16:00.
Liever een andere dag? Maak dan een afspraak.
Het is ook mogelijk om in de avond een afspraak te maken, dit is geen enkel probleem.

Maak hier een afspraak of bel/whatsapp naar 085-0606694.

CONTACTINFORMATIE

Postadres
Heereweg 348 2161CC Lisse
0850606694
info@kunstgrasmaximaal.nl

KvK: 81704674
BTW: NL003598876B41

SHOWTUIN

Kom ons kunstgras zien en voelen in onze showtuin.

De showtuin is naast de Heppie-Store op het parkeerterrein van de nieuwe Intratuin in Lisse aan de Heereweg 348.  

Scroll naar boven

toegevoegd aan winkelmand

Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Instrooizand heeft namelijk een ronde niet scherpe kleine korrel, waardoor de vezels niet beschadigingen bij gebruik.

Wij adviseren gemiddeld 1 zak van 25kg per 10 m2. Het zand zakt weg tot op de bodem en dit zie je dus niet weer terug. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

DRUKVERDEELDOEK wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Hierdoor zullen er minder snel kuilen of putten in het gras ontstaan door bijvoorbeeld poten van tuinstoelen of bij intensief gebruik. Het houdt tevens onkruid tegen en heeft een preventieve werking tegen ongedierte.

 

In sommige gevallen wordt er wel eens geadviseerd het goedkopere geotextiel te gebruiken onder kunstgras. Wij adviseren echter drukverdeeldoek. Waar geotextiel met name onkruid weert zorgt drukverdeeldoek daadwerkelijk voor een stabielere ondergrond.

We adviseren om 3 kunstgraspennen per m2 gebruiken om te zorgen dat het goed vast zit.